Popusti od 18 % u godini punoletstva!

U godini kada slavimo punoletstvo poklanjamo vam 18% popusta!

 

 Aleksa la Vie proslavalja punoletstvo! Već 18 godina Aleksa se brine o vašoj kosi s podjednakom ljubalju, pažnjom i dobrim kvalitetom. Tokom svih ovih godina, menjali su se trendovi, moda, želje, vaši zahtevi. Najvažnije od svega je da je vaša kosa bila zdrava, negovana i lepa. Od toga nikada nismo odustajali, a sigurno nećemo ni narednim godinama, jer Aleksa La Vie je frizer koji voli vašu kosu.

Hvala vam što ste sa nama svih ovih godina i što ste nam ostali verni! Mi to znamo da vrednujemo i zbog toga ćemo vam do kraja godine poklanjati 18% popusta na raznovrsne usluge i tretmane!

Pratite nas preko Facebook-a i Instagrama i iskoristite vreme darivanja i poklona!

 

Kozmetika za svakodnevnu negu kose

 

Prateći svetske trendove u zdravom načinu života i negovanju kose, Aleksa LA VIE tim, sa zadovoljstvom vam predstavlja novu, potpuno prirodnu formulu za negu kose.

Šampon, balzam i pakovanja za kosu iz kolekcije LA VIE HAIR, napravljeni su od prirodnih sastojka na bazi najbojih ulja na svetu: ricinusovog, maslinovog, kokosovog i arganovog, uz dodatak pantenola i aloje vere.

Ove biljne kombinacije bogate mineralima vitaminima, aminokiselinama i enzimima, idealne su, ne samo za oporavak suve i oštećene kose ili dugo hemijski tretirane, već su idealne i za rast i bujnost kose, negu kože glave, brži rast kose i regulisanje perutanja kože. Blagotvorna dejstva lekovitih ulja i vidljiva su već posle nekoliko tretmana, što potvrđuje da ovi jedinstveni srpski proizvodi, rado prihvaćenih i od drugih frizerskih salona, ispunjavaju svetske standarde u kozmetici!

Šampon za svakodnevno pranje kose

 

kozmetika-lvhŠampon za svakodnevno pranje kose, LA VIE HAIR, preporučuje se svima koji žele da imaju zdravu i sjajnu kosu, jer sadrži ricinusovo ulje, keratin, pantenol. Nekada veoma korišćeno, a danas skoro zaboravljeno, lekovito ricinusovo ulje poboljšava rast kose i efikasno uklanja perut.

Keratin, vlaknast protein, kosi daje elastinost i pruža joj zaštitu od vlage, dok pantenonska kiselina, tj. vitamin B čuva kožu glave, podstiče regeneraciju i rast nove kose.

Pakovanje LA VIE HAIR za suvu i oštećenu kosupakovanja-za-kosu

Pakovanje sadrži keratin, arganovo ulje i ulje kokosa. Ova biljna kombinacija idealna je ne samo za regeneraciju kose, već i za bolji rast dlake, hidrataciju i negu kosu, te su efekti vidljivi već posle nekoliko nanošenja. “Tekuće zlato”- arganovo ulje bogato je omega 3 i omega 9 masnim kiselinama koje hrane dlaku od vrha do korena, podstiču mikrocirkulaciju, vraćaju mekoću i prirodan sjaj kosi i neguju osetljiv skalp i teme glave. Arganovo ulje je odlicno za negu kose tokom cele godine jer štite kosu od štetnih hemikalija i feniranja.

Pakovanje za farbanu kosu

Pakovanje La vie hair bogato je uljem argana i kokosovim uljem koji deluju zaštitno na kožu glave, a kosi vraćaju prirodnost i zdravu strukturu.

bogato je uljem argana i kokosovim uljem koji deluju zaštitno na kožu glave, a kosi vraćaju prirodnost i zdravu strukturu.

balzam-za-farb-kosu-sa-kok-i-masl-uljem

Balzam za kosu za bolji rast i regeneraciju kose

Balzam za kosu sadrži keratin, pantenol, maslinovo ulje i kokosovo ulje koje se dugo već primenjuje ne samo u ishrani, već i u kozmetici.

Kokosovo ulje podstiče rast folikula, regeneriše kosu i sprečava njeno opadanje i “cvetanje” i pucanje krajeva.

Maslinovo ulje sadrži vitamine C, D, A, K, belančevine i aminokiseline koje istovremeno i štite i neguju kosu.

Pantenol i aloja za kosu kao iz reklame!

Kosa vam je suva, mrsi se, a krajevi lako pucaju? Da, sigurno i vi želelite odmah da rešite ovaj problem i da imate zdravu i bujnu kosu kao u reklami! Zahvaljujući prirodnim sastojcima koja čine osnovu kozmetike za negu kose LA VIE HAIR, sada i vi možete imati sjajnu, gustu i negovanu kosu!

Kozmetika za negu kose LA VIE HAIR – sadrži i aloja veru i pantenol, koji hrane, regenerišu kosu i kožu glave, podstiču rast, sprečavaju opadanje kose i štite dlaku od pucanja i isušivanja.

Pored ricinusovog ulja, pantenol rastvor je najboji proizvod koji stimuliše rast kose i jača koren dlake, sprečava cvetanje dugačke i kozmetički tretirane kose. Dobar je sve tipove kože i sve generacije.
Aloja vera sadrži oko 240 hranjivih i lekovitih sastojaka, kao što su vitamini: A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, folna kiselina, aminokiseline, enzimi, saponini i minerali: kalcijum, kalijum, magnezijum, gvožđe i drugi.

Korisna svojstva aloje bila su poznata još i u vreme Aleksandra Velikog, kada se ova biljka  koristila u medicini i kozmetici kao prirodni regenerator kose i kože. Odlična  je za hidrataciju i negu folikula dlake i kože glave. Posle samo nekoliko tretmana, suvoj i ostećenoj kosi aloja vera vraća vlažnost i čini je svilenkastom, mekom i glatkom.

Sprečava opadanje kose i stimulise rast nove kose. Idealna je i za kosu koja se brzo masti, a reguliše i preterano perutanje i ljuštenje i perutanje kože (kod psorijaze na primer).

Volite svoju kosu, kao što je voli vaš ALEKSA LA VIE tim!  

Zdrava i negovana kosa uvek je u modi!