O nama

Rad u evropskim metropolama, stalni kontakti sa kolegama iz inostranstva, boravak na seminarima omogućavaju Aleksa La vie timu da u svakom trenutku klijentima ponude nešto moderno i dobro! Stoga, ako ste poželeli za sebe frizuru u trendu, ili ukoliko želite da eksperimentišete, naši saloni su pravo mesto za vas.

Zbog čega smo bolji od ostalih ?

Mi smo:

  • tim koji voli kosu,
  • tim koji neguje i čuva vašu kosu i
  • tim kojem je vaša kosa na prvom mestu!
IMG_2136

Tim čine frizeri koji se stalno edukuju na mnogobrojnim radionicama u svetu. Sve te nove tehnike primenjuju u salonu na svojim klijentima (zbog kojih se konstantno usavršavaju), jer najbolja preporuka su zadovoljni klijenti!

Smeli su i kreativni u primeni novih ideja i stilova.

Aleksandar Bjelogrlić, vlasnik salona Aleksa La Vie, stalni je trener na mnogobrojnim seminarima i radionicama u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Aleksa La Vie već godinama uspešno sarađuje s mnogobrojnim poznatim ličnostima i medijima.

 

Revije: Od Beograđanke do Jovanke

Svaka revija je priča za sebe: preko 120 modela koje Aleksa La vie tim šiša pred publikom predstavljajući različite tehnike šišanja.

Svaka revija je performans na sceni, uz odgovarajuće kostime, obuču i šminku. Naravno, svaka revija imala je svoju temu, nekada aktuelnu, nekada istorijsku ili umetničku.

To su revije: “Beograđanke kroz vekove”, “Neki to vole filmski”, “Broken glamour”, “Snećna kraljica”, “Jovanka u nama” i “Oboji me”…